کافئین چیست و در چه غذاها یا نوشیدنی‌هایی یافت می‌شود؟

آیا می‌دانید کافئین چیست و در چه غذاها یا نوشیدنی‌هایی یافت می‌شود؟ در این مقاله بیشتر با کافئین و مواد کافئین دار آشنا خواهیم شد و توضیح خواهیم داد که کافئین در چه چیزهایی وجود دارد. کافئین در حال حاضر رایج‌ترین داروی محرک مورد استفاده در جهان است. از آنجایی‌که کافئین در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها وجود دارد، باعث می‌شود خواص دارویی آن را فراموش کنیم. کافئین به طور طبیعی در بسیاری از گیاهان از جمله قهوه و دانه‌های کاکائو و برگ های چای وجود دارد. همچنین در داروهای بدون نسخه (OTC) و تجویزی نیز استفاده می‌شود. استفاده از قهوه در قرون 15 و 16 و در اروپا در قرن 18 و 19 رواج یافت. در مورد چای، در دوران سلسله مینگ در چین (قرن 14 تا 17) و در قرن 18 در بریتانیا مصرف این ماده افزایش پیدا کرد. اهداف دارویی کافئین بسیار فراتر از استفاده مدرن آن به عنوان یک محرک است.

از آنجایی که کافئین به عنوان یک محرک سیستم عصبی مرکزی (CNS) عمل می‌کند، مردم معمولاً آن را برای احساس هوشیاری و انرژی بیشتر مصرف می‌کنند. کافئین می‌تواند خلق و خو را بهبود بخشد و به افراد کمک کند تا احساس بهره‌وری بیشتری داشته باشند. اعتقاد بر این است که با مسدود کردن گیرنده‌های آدنوزین (یک انتقال دهنده عصبی که در متابولیسم و مصرف انرژی دخیل است)، تحریک پذیری را در مغز افزایش می‌دهد. با این حال، مصرف کافئین چندین خطر را به همراه دارد. مصرف بیش از حد نیز می‌تواند منجر به عوارض جانبی شود. در این مقاله قصد داریم در مورد چیستی کافئین، فواید بالقوه، عوارض جانبی و مضرات آن صحبت کنیم، پس پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی بیشتر با این ماده محبوب با ما همراه باشید.

 

مقدار مناسب مصرف کافئین

تعیین مقدار مناسب مصرف کافئین دشوار است، زیرا برخی از افراد در مقایسه با سایرین نسبت به کافئین حساس‌تر هستند. همچنین، برخی از افراد کافئین را سریع‌تر متابولیزه می‌کنند، به این معنی که ممکن است زودتر اثرات کافئین را احساس کنند و بنابراین نیازی به ادامه مصرف نخواهند داشت. به طور کلی، سازمان غذا و دارو(FDA) بیش از 400 میلی‌گرم کافئین در روز را توصیه نمی‌کند، که تقریباً معادل چهار فنجان قهوه است.

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.