سیروپ و موارد استفاده از آن

سیروپ یکی از نام هایی می باشد که خیلی از ما در در زمان درست کردن نوشیدنی های مختلف آن را می شنویم. امروزه استفاده از طعم دهنده ها در مواد غذایی و نوشیدنی ها روز به روز مورد استقبال  بیشتری قرار می گیرد و اشتیاق مردم به سیروپ ها بیشتر از مابقی طعم دهنده می باشد بخصوص در بین کافی شاپ دار ها و رستوران دار ها که دارای مشتریان خاص تری می باشند.

سییروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید،  چسبناک و غلیظ می باشد. به نوعی سیروپ همان شربت یا شهد می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده است.

 

بهترین سیروپ های کافی شاپی

 

در نوشیدنی های کافی شاپی از آنجایی که بسیاری از آنها به صورت سرد سرو می شوند، دانه های شکر داخل آنها به راحتی حل نمی شوند و به همین خاطر استفاده از سیروپ می تواند یک نوشیدنی کاملاً یک دست و یکنواخت به شما بدهد.

یادتان باشد درسته که شاید سیروپ ها کمی دارای قیمت بالایی باشند ولی به خاطر وجود آن در طعم های بسیار متونع باعث می شود که کار شما بسیار حرفه ای تر شود که مهمترین این طعم ها در کافی شاپ ها به این شرح است:

سیروپ میپل یا افرا:

در بین سیروپ ها می توان میپل را قدیمی ترین و یکی از پراستفاده ترین نوع ها معرفی کرد که از شیره درخت افرا درست می شود. از این سیروپ بیشتر روی پنکیک یا وافل استفاده می شود. همچنین برای درست کردن نوشیدنی های کافه ای، بستنی ها، انواع اسموتی و پودینگ نیز می توانید از آن استفاده کرد.

سیروپ کارامل:

گزینه بعدی سیروپ کارامل می باشد که با غلظت بالای خود شناخته شده می باشد و دارای عطر فوق العاده ای می باشد و برای درست کردن بستنی ها و نوشیدنی هایی که با شیر ترکیب می شوند عالی می باشد.

سیروپ وانیل:

یکی از مزایای اصلی سیروپ وانیل وجود هم می تواند برای نوشیدنی های سرد مورد استفده قرار بگیرد و هم نوشیدنی های سرد. به همین خاطر برای کافی شاپ ها بسیار گزینه جذابی می باشد و برای درست کردن کیک، کلوچه، شیک ها و کوکتل ها مورد استفاده قرار می گیرد.

سیروپ دارچین:

وقتی شما برای خرید قهوه اقدام می کنید و دوست دارید با اسپرسو نوشیدنی های مختلفی درست کنید، سیروپ دارچین می تواند به خاطر سازگاری که با طعم قهوه دارد گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد که در این بین لاته های دارچینی از معروفترین این موارد می باشد.

سیروپ نعناع:

قهوه را از قدیم با برگهای نعناع سرو می کردند. استفاده از طعم نعناع در نوشیدنی قهوه قدمت بسیار طولانی دارد. بسیاری از افراد این طعم را به خاطر ویژگی‌ های منحصر به فرد نعناع می‌ پسندند.

سیروپ قهوه

 

اگر دنبال این هستید که از طعم تلخ قهوه داخل نوشیدنی های خود استفاده کنید سیروپ قهوه یک گزینه بسیار جذاب می باشد که با استفاده از قهوه های درجه یک عربیکا درست شده است عطر فوق العاده ای دارد.

از طرفی هر چند خیلی از عاشقان قهوه به دلیلی داشتن طعم تلخ و رنگ سیاهش از نوشیدن آن لذت می برند ولی هستند افرادی که برای شیرین کردن این تلخی از سیروپ ها استفاده می کنند. انواع سیروپ ها موجودند مثل ساده و طعم دار مانند وانیلی، نعنا، کاراملی و ده ها طعم مختلف دیگر که می توانند علاوه بر شیرینی طعم و عطر خاصی متناسب با سلیقه شما به به قهوه تان ببخشد.

شاید این سوال برایتان پیش آید که می توان برای شیرین کردن قهوه از شکر استفاده کرد ولی در اکثر مواقع شکر به خوبی حل نمی شود و ته فنجان می ماند ولی سیروپ به دلیل اینکه شکر به خوبی حل شده است، طعم دلنشینی به قهوه تان می دهد.

چه مقدار سیروپ به قهوه اضافه کنیم؟

پاسخ این سوال بیش از هر چیزی به ذائقه شما در نوشیدنی های شیرین بستگی دارد ولی در هر صورت می توانید با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری شروع کنید و سپس تست کنید که اگر لازم بود ادامه دهید. البته توصیه می شود بیشتر از 5/2 تا 3 قاشق غذاخوری نشود وگرنه مجبور می شوید یک فنجان قهوه دیگر درست کنید.

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.